Tør du modtage?

Min yogalærer siger at det er fuldmåne en af dagene. Det betyder at det er tid for os kvinder at læne os tilbage og være modtagende. Vi skal ikke være udfarende og handlende, men derimod kølige, betragtende og tage imod den kærlighed, der er til os i verden.

Jeg ved ikke om du også har det sådan, men det med tilliden og det tilbagelænede kniber det med, for de fleste kvinder jeg kender.

Vi er opdraget til at vi kan selv, at hver er sin egen lykkes smed, så det er bare med at få indsamlet al den lykke du kan indfange. Desuden har vi fået ros for at være flittige og dygtige og for at være selvstændige. Så tilliden til at det er nok at vi er dem vi er, vi kan faktisk godt få en masse kærlighed alligevel, den kan de færreste af os tro på.

Desuden er du måske bange for at hvis du giver dig hen, så ramler det hele, eller du bliver afvist eller endnu værre, forladt! Du tror at kærligheden er på en helt bestemt måde og kun sådan kan du føle dig elsket. Du har ikke tillid til at andre kan løse de opgaver der er , så du må hellere uddeligere. Så hvis bare du holder godt fast i kontrollen, sørger for at tiden er tilrettelagt efter dit hoved, så kan der ikke gå så meget galt.

Desværre ved du bare ikke hvad du går flip af. Der er så meget kærlighed i verden, det handler om at være i stand til at mærke den. Tro at du kan modtage den uden, der kommer en regning efterfølgende. Du har det nemlig alt sammen inden i. Jeg ved godt det lyder rasende højtragende, men du har kærligheden inden i og I det øjeblik du tør give dig hen, så kommer den til dig. Så hvis du tør tro på at verden vil dig det godt, at der er masser af kærlighed til dig, fordi du er ingen anden end den du er. Det er nemlig nok!

Jo mere du holder fast, jo mindre får du. Det er lidt ligesom Sting synger “If you love them, set them free”. Det gælder også dig selv.!

Vil du forstå endnu mere af hvad jeg skriver om, så tjek mine to workshops for kvinder om parforhold.

Er du i et forhold, så læs med hér.

Er du single så læs med hér.

Kærligst Katrine Axholm

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.