Tester du kærligheden?

Da jeg var i tyverne, havde jeg en lang periode, hvor jeg var frustreret og vred, og slet slet ikke syntes jeg fik det, jeg havde brug for. Jeg skældte og smældte for en godt ord, var mega temperementsfuld og havde i det hele taget meget travlt med at skubbe dem, som holdt af mig langt væk fra mig.

Det var en anstrengende og opslidende tid. Men der var mening med galskaben. Det kan jeg se nu.

Jeg testede nemlig kærligheden. Jeg havde brug for at blive bekræftet i, at jeg ville blive elsket uanset hvad. Det var ikke særlig hensigtsmæssigt, men det var en nødvendig tid for mig. Jeg troede ikke på kærligheden. Jeg troede jeg skulle gøre mig fortjent til den og at den var forbundet med smerte og tab, men jeg blev klogere. Heldigvis.

Ham jeg elskede og som jeg dagligt testede blev nemlig hos mig. I dag kan han høste frugterne, for er der noget jeg har tillid til, så er det hans kærlighed og jeg er taknemmelig for den. Ikke som ubetinget forblændelse, men derimod en ren kærlighed til mig som den jeg er. Også når jeg er barnlig, opfører mig som en sur kost eller er mega urimelig og nægter at sige undskyld. Det er fandme smukt og der er masser af kærlighed i verden. Spørgsmålet er om du tror på at der også er noget til dig?

Vil du også forstå hvorfor du gør som du gør i dit parforhold? Meld dig til min workshop Det Levende Parforhold og bliv meget klogere på dig.

Vil du forstå hvorfor kærligheden ikke vil lykkes for dig?
Læs mere om min workshop, Der er du stadig single

Held og lykke med kærligheden

Kærligst Katrine Axholm

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.