Straffer du ved at lukke ned for sex?

Mange mænd føler sig elsket proportionelt med hvor meget sex de får. Det betyder at det at få sex vægter meget højt i deres parforhold. Det ved kvinder og derfor ved de også, hvordan de kan ramme eller straffe deres mænd, hvis de så ikke får det de vil have og har brug for. Det er effektivt og kan få nogle mænd til at gå ud af deres gode skind eller hoppe på tungen til månen, for at få noget af det dejlige, som får dem til at føle sig elsket.

Kan du skelne imellem hvornår du ikke har lyst til sex, fordi du ikke synes I har en god kontakt med hinanden, fordi der er noget du skal have sagt eller gjort og hvornår du ikke har lyst til sex, fordi du vil straffe din mand, for noget han har sagt eller gjort eller netop ikke har?

Vejen til soveværelset går gennem dagligstuen.

Det betyder at det kræver en god stemning i parforholdet, før begge parter har lyst til sex. Der er selvfølgelig de par, som kan dyrke sex selvom de ikke har det godt med hinanden, men så får de heller ikke det dejlige møde, som sex også er, hvor man føler sig tættere forbundet efter akten.

Hvis du straffer med at lukke ned for sex er der flere ting du kan blive opmærksom på

· Erkend at du er umoden på det punkt og beslut dig for at tage ansvar og gøre noget nyt.

· Hvad har fået dit til at straffe ham på denne måde / hvad afholder dig fra at sige tingene som de er?

· Vær modig og stå ved dig selv. Fortæl din mand at du godt ved, at du har straffet ham, men at det stopper nu.

· Hvad er det du ikke får sagt eller bedt om? Bliv klar på hvem du er.

· Straffede din mor din far på den måde? Er det historien der taler?

· Hvordan kan du på en voksen måde få givet udtryk for det, der gør dig vred/skuffer dig eller på anden måde påvirker dig negativt?

· Hvad skal der til, for at du får lyst til at dyrke sex igen?

· Hvad mangler du (fra dig selv)?

At straffe din partner ved at lukke ned for sex er en sand dræber for den gode stemning i jeres forhold og begyndelsen på en ond cirkel. Svesken må på disken og de ting der skal siges (om jer hver især) skal siges, så der kan blive renset ud. Stop kritikken, vis hvem du er og nyd at din mand er anderledes end dig, det er netop derfor du gider dyrke sex med ham. Hvis han var ligesom dig, var han ikke interessant.

God fornøjelse med sexlivet.

Er du nysgerrig på hvorfor du gør som du gør? Meld dig til min en-dags workshop søndag den 3. december kl 10-16 og lær mere om dig og om dit parforhold. Læs meget mere om workshoppen hér

Trænger I til at mærke og pleje kærligheden til hinanden igen? Meld jer til min Kærlighedsweekend med langtidseffekt” den 5. og 6. december. Læs meget mere om, hvad jeres kærlighed kan få ud af weekenden og meld jer til hér.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.