Tisser du i brusebadet?

… og synes din partner bare, det er det klammeste, du kan finde på?

Dagens indlæg handler om hvad vi går op i, i parforholdet. Hvad er vigtigt, hvad kan blive til en konflikt og hvor mange kameler er du villig til at sluge for husfredens skyld?

Er det et skænderi værd at han altid smider sit snavsetøj ved siden af og ikke i vasketøjskurven? Er du træt af at hun ikke kan finde ud af at købe ind, men altid kommer hjem med de forkerte varer? Er du virkelig, virkelig træt af at hendes hår altid stopper afløbet i brusekabinen? Synes du han læser avis på de helt forkerte tidspunkter?

Kan du vælge dine kampe med omhu, skal alt diskuteres eller har du efterhånden holdt så meget tilbage, at du har mest lyst til at løbe skrigende ud af døren?

Du kender sikkert begrebet: at slibe kanter, hug en hæl og klip en tå og det er lige netop det, som er kunsten. For nej han/hun gør ikke alting, som du ville have gjort dem eller synes de skal gøres. De gør det som de selv synes det skal gøres. Hvis det med snavsetøjet eller hårene i afløbet går dig på, så sig det. Sig det irriterer dig og at du ville sætte pris på, at din partner ville tage det hensyn til dig. Håb på at blive hørt. Hvis ikke, så lad det der ikke er virkelig vigtigt ligge. Konflikter der ikke fører til noget eller bare udvikler sig til mudderkast er dødssyge.

Husk altid på at du også har dine fejl, dine særheder, din indre sjuske Dorte og din grad af distraktion. Jo bedre du er til at rumme dig selv, jo bedre kan du også rumme din partner, så start med dig selv. Tis i badet og mærk hvor befriende det er bare at slippe og ikke være sådan en skrap princip rytter.

Held og lykke med parforholdet (og tisseriet).

Kærligst Katrine Axholm

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.