Du er perfekt lige som du er!

Forestil dig du lever et liv, hvor du altid synes du er lige, som du skal være. Du er bevidst om dine stærke og svage sider, du er nysgerrig på dig selv og på at lære nyt om dig. Du forholder dig til det, som sker inden i og uden for dig. Du ved at du begår fejl og du ved også at du altid gør dit bedste, også når det ikke lige føles sådan. Du rummer dig, møder dig og drager omsorg for dig. Du sørger for at dække dine behov og for at sætte dine grænser, hvor du kan mærke dem. Og når det er svært så ved du, hvor du kan finde hjælp og støtte.

Så når du er en sur mor, der skælder dine børn ud, også selvom du godt ved, det er så sårende for dem. Når du ligner en hønserøv i ansigtet, når din mand vil kysse godnat, fordi der er noget du er sur over, men ikke fik sagt. Når du føler dig utilstrækkelig på arbejdet, fordi du altid synes du kan gøre dig lidt mere umage. Når du bliver frustreret over at du ikke synes du når, alt det du gerne vil. Når du synes du bliver gammel og slidt og kroppen ikke længere ligner det den engang var. Når du er muggen uden rigtig at kune finde en grund til det. Når du nogen gange får en påtrængende lyst til at græde uden at vide hvad du er ked af.

Så ved du at det er tid til at se lidt indad. Så er det tid til at du skal tage dig lidt af dig. Mærke efter hvad du ikke fik gjort eller sagt. Så ved du at du har presset dig selv lidt for hårdt og at det er tid til at møde dig selv med omsorg og rummelighed.

Du ved nemlig at det kun er dig, der kan give dig det du har brug for. Du ved at du ikke er afhængig af at andre skal gøre noget anderledes, for at du bliver tilfreds. Du ved at når du mærker efter inde i dig, så vil du altid søge det, som er godt for dig. Også selvom du skal et par omveje af og til.

Det er nemlig kun din forestiling, dine krav og ønsker for hvem du skal være, der er din forhindring. Når du har fred med dig, har du fundet lykken. Også når lykken ikke altid er at være glad, men netop er at være dig.

Jeg siger ikke det er nemt, jeg siger blot at så enkelt er det!

Vil du lidt tættere på dig? Meld dig til min workshop Det Levende Parforhold 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.