Sådan går du på date med ro i maven

· Forestil dig at du næste gang du skal mødes en mand på en date, kan møde op med ro i maven. Altså bortset fra de der sommerfugle, som blidt flakser rundt, fordi du jo aldrig ved hvor sådan et møde kan bære hen.

· Forestil dig at du tager afsted med et åbent sind, med nysgerrighed og samtidig med begge ben på jorden, fordi du hviler i dig og ved hvad du står for og har tillid til at du kan mærke, om det her møde skal vare længe eller måske endda gentages. Fordi det at mærke hvad DU vil, er det vigtigste.

· Forestil dig at du er så glad for at være dig og med dig selv ved at du nok skal finde ham, du har lyst til at dele livet som familie med. Og at han har lyst til det samme.

· Forestil dig at du ikke har fokus på ham og på hvad han mon vil, men kan være hjemme i dig og træffe de beslutninger, som driver dig i den rigtige retning.

· Forestil dig at du kender dig selv så godt, at du ved hvad du står for og hvilke værdier du har. At du kender dine forcer og dine fejl og mangler og har ro med at være den du er.

· Forestil dig at din næste date ikke er deperado eller med alle de mislykkede dates i baghovedet, men er med godt mod og nysgerrighed, fordi du jo har dig.

Det handler om at lære dig selv at kende. Og holde af det du er. Med alt hvad du er.

Så får du nemlig ro i maven på din næste date.

Det vil du lære på single-forløbet Derfor er du stadig single. Vi mødes en gang om måneden over fem måneder i tre timer i Hellerup. Hver aften har sit tema og der vil være masser af tid til at du kan dele ud af dig og blive inspireret af kvinder i fuldstændig samme situation som dig.

Vi skal arbejde med emner som:
· din fars og mors forhold er dit forbillede på kærligheden
· hvad vil det sige at elske sig selv og hvorfor er det vigtigt?
· sådan præger din mors måde at være kvinde dig
· derfor er det vigtigt at udtrykke grænser og behov i et kærlighedsforhold
· kan man stille for høje krav til en partner?
· ved man altid om han er den rigtige?
· falder du for de forkerte?

…. og meget mere. Kort sagt: du bliver klogere på dig og det vil gøre dig klar, til at møde ham du gerne vil have børn med.

Næste forløb starter i begyndelsen af 2018.
Skaf dig en plads HER.  

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.