Din dejlige steg!

Jeg har lige været i Irma og handle. Der arbejder en mand, jeg vil tro han er i slutningen af fyrrerne, et hoved lavere end mig og ikke just boy-friend potential (hvis jeg ellers var på udkig efter sådan een). Når jeg dimser rundt blandt hylderne med min indkøbsvogn og min dosmerseddel, kan jeg altid være sikker på, at han på et eller andet tidspunkt passer mig op, søger øjenkontakt og lige skal hilse på. Han kigger og flirter lidt forsigtigt uden på nogen måde at være for meget. Bare opsøgende og venligt. Bevares det kan være han gør det alle kvindelige kunder under 80, men det gør ingen forskel for mig.

Jeg nyder det. Synes det er skønt at han kigger efter mig og får mig til at føle mig lækker. Nej han er ikke materialisationen af Guds gave til kvinden og nej, jeg har ikke tænkt mig at knalde med ham, men hold nu fest i egen trusse, hvor synes jeg det er dejligt at blive kigget efter. At blive set som kvinde og ikke bare som en kunde i Irma. Ja det kan godt være jeg bare er et sexobjekt og han sidder ude på personaletoilettet og trækker i banditten, efter jeg har pakket mine poser og har forladt biksen og hvad så? Måske skynder jeg mig hjem i bad, hvem ved…

Jeg er måske født på de forkerte breddegrader, men jeg synes vi i Danmark er mega dårlige til at flirte for flirteriets skyld. Det handler for meget om hvorvidt vi skal have sex eller ej og ellers er det lige meget. Jeg synes vi har brug for at lave lidt mere lir og leg med hinanden også. Både mænd og kvinder sætter vel pris på at blive set og registreret, ja også som seksuelle væsener? Kan være det er mig, der bare har for meget kriller i trusseletten, men kom nu Danmark. Åbn nu lige en knap mere i skjorten, vrik lidt med måsen og lad os lege lidt mere.

Ja, det er en opfordring. Vil du være med?

Læs også: Er din kusse en sur hønserøv?

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.