Se mig i dit tv om utroskab

Kære du som læser flittigt med her,

Jeg beklager at her er larmende stille i denne tid. Jeg ligger vandret. Der er mange som bakser med kærligheden og dem vil jeg gerne hjælpe. De forelsker sig i en anden, tror de er for forskellige eller kan ikke finde ud af kommunikationen. De er utro eller er ved at blive kvalt i dagligdags trummerummet og savner lir og fis og ballade. Derfor ringer de til mig.

Det kan du også gøre, hvis du eller I har brug for hjælp med kærligheden.

Hvis ikke, så kan du lige se dette udmærkede program fra DR2´s temalørdag om utroskab. Jeg er interviewet og har blandt andet en klient i terapi.

Se med her:

http://www.dr.dk/tv/se/dr2-tema/dr2-tema-utroskab

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.