Når jeg får ros for mit arbejde.

Kære Katrine,

Jeg vil gerne endnu engang takke dig for ualmindelig empatisk og grænseoverskridende terapi.

Du har på forholdsvis kort tid hjulpet mig med at få forenet mine modpoler.

Jeg er udadtil en meget stærk og selvstændig kvinde ved sine meningers mod, men har nu igennem en årrække oplevet det samme igen igen mht. kærligheden og min interaktion med det modsatte køn.

Mænd tiltrækkes af mit ydre, min boblende personlighed og min skarpe tunge… Jeg er en skrap madamme, der gentagne gange befinder mig i krænkende og uværdige situationer. Jeg TROR jeg siger fra overfor manden, men i virkeligheden har jeg ved første øjekast smidt min integritet i grams. Dette så du bare med det samme og med din fantastiske empati og tænke ud af boksen facon fik du mig til at se, hvad det er i mig, der får mig til at gøre netop det.

Jeg har været på en rejse sammen med dig, en rejse som mange ser som mærkbar. Jeg siger fra på en anden måde end tidligere og jeg vægter mine inderste behov højere nu end nogensinde før. Derfor må mange af mine bekendtskaber sande, at vi sjældent ses. For jeg bruger kun tiden på dem, der vil mig det godt… og som jeg ved, vil gå ind i en brændende bygning for min skyld.

Jeg er 43 år og trods gentagne forsøg er det ENDELIG lykkedes mig, at få fastsat tydelig rammer og grænser i forhold til mine forældre, som desværre har overtrådt dem mange gange.. af kærlighed, men som ikke var formålstjenligt for mig. Territoriet er virkeligt blevet markeret én gang for alle. Derudover har jeg set min sårbare side, hende den lille Mette, som pressede hende den voksne Mette ud i alverdens kompromitterende situationer for at få lidt kærlighed. Kærligheden behøver ikke at være en kampzone,  men det er svært for mig at forholde mig til den nemme kærlighed. Men du har givet mig nye briller så jeg kan se, at også det kan være godt.

Så takket være dig, ser jeg mig selv med nye øjne og også på det jeg signalerer ud til resten af verden. Jeg vil nok altid være hende med den skarpe tunge, men vælger mine kampe med omhu… og ser altid mig selv højest i prioritet (udover mine børn selvfølgelig).

Jeg gav dig et honninghjerte fordi du øser meget af dig selv over i dine klienter og jeg er sikker på, at netop dette er grunden til, at jeg fik mit ”gennembrud” så hurtigt.

Vemodigt er det dog, at jeg ikke længere skal se dig, da jeg virkelig har nydt vores snakke…

Tak fordi du er dig….

Knus Mette, 43 år

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. TAK for lige præcis dét indlæg! Jeg læser om mig selv, når jeg læser Mettes “historie”. Indlægget giver mig troen på, at det NYTTER noget at holde fast i det, man inderst inde godt ved er rigtigt for en selv.
    Way to go, Mette. Det er sejt at gå efter retten til at være sig selv!

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.