Ferien fra helvede

De fleste er vendt hjem fra dette års sommerferie, og det er med skiftende glæde over at hverdagen starter igen. For forældre med små børn kan det være den rene feriekoloni at starte på job efter ferien. Der kan man lukke sin dør og skal ikke spæne rundt efter en tre-årig ved poolen og besvare den seks-åriges spørgsmål som “hvorfor lugter prutter”, “Hvis månen ikke er en grøn ost, hvad er den så lavet af?” alle deres vågne timer. Det er faktisk lidt en lettelse, at kunne aflevere poderne i daginstitution igen og få lidt fred på arbejdet. Andre igen har trængt så meget til ferie, at det er med suk og støn at hverdagen melder sig. De ville i virkeligheden hellere blive på ferien og aldrig vende tilbage til regnvejret, vasketøjet og  madpakkerne.

Hvis du har det sådan, så er det måske på tide at tage dit liv lidt op til revision. Hvis du lever mest for weekenderne og ferierne, så ender livet med at blive alt for kort, og der er nogle knapper, der skal skrues på, i forhold til hvordan du har indrettet dit liv. Du skulle gerne holde af det, du gør til hverdag, ellers ender du med for alvor at blive frustreret.

Så er der dem, hvor det hele var i hårknude allerede inden de tog på ferie. Ægteskabet knagede og de sagde til sig selv, at nu må vi lige få slappet lidt af, og se om ikke vi får det bedre, når vi har sand mellem tæerne og vin i glasset. Men det virker ikke.

Det vi ikke kan finde ud af til hverdag, det kan vi sjældent heller finde ud af, når vi holder ferie. 

Hvis det skulle være sådan at I rent faktisk har fået talt tingene godt igennem på ferien, har fundet nogle brugbare løsninger og fået sagt nogle ting, som var svære og fået en frugtbar dialog ud af det, så synes jeg så absolut, at I skal lave en copy paste på det til jeres hverdag også. Det KAN lade sig gøre, for I får det til at lade sig gøre. Også i en travlt hverdag.

Nå, men tilbage til dem, som godt vidste at det hele er gået i hårknude: Hvis du allerede inden ferien synes det hele har været noget møg, men ikke har nænnet at smide fisken på disken inden den længe ventede sommerferie med kone og børn, så er det på tide at få kigget på det nu. Hvis I har brug for en “oversætter” en tredje part, som ikke har følelser involveret, og som kan se det hele lidt udefra og hjælpe jer med at få sat ord på, hvad der foregår, så send mig en mail HER.

Hvis du har gået og leget med tanken om at blive skilt af de årsager du nu har, men gerne vil være sikker på at det er den rette beslutning, så bestil en tid og få talt det hele igennem. Helst begge to og ellers kom alene og få et overblik. Book en tid HER.

Hvis du synes, at det har været en ok ferie, og nu skal det altså være, at I får gjort noget ved det parforhold, så meld dig til min workshop Det Levende Parforhold.
For 995 kr får du fem timer i selskab med mig, hvor jeg øser ud af al den viden, jeg har om parforhold og kærlighed, og hvorfor det nogle gange er så p*sse besværligt at få det parforhold du drømmer om. Hvorfor kommunikation skal være så bøvlet og hvorfor du gør, som du gør i dit kærlighedsliv, også selvom du godt kan se at det ikke er hensigtsmæssigt.

Det bliver en fed dag og du vil få masser af inspiration til at gøre noget bedre for dig og for jer.

Skaf dig en af de begrænsede pladser HER.

Få lyst til at give den en skalle med kærligheden i det her efterår. Det kan betale sig inden det er for sent.

Kærlig hilsen Katrine

Læs også: Endelig ferie – nu skal vi rigtig hygge os

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.