Er du et privat menneske?

Som ikke har lyst til at dele at nu har dine børn lus igen eller du er uvenner med din kæreste og i øvrigt ikke rigtig kan overskue den der påskefrokost i børnehaven på Facebook eller med nogen overhovedet faktisk?

Så er du måske den som vil få allermest ud af at mit gruppeforløb Alene i Parterapi.

Du ligger nemlig inde med det følelsesmæssige guld, som vil være så værdifuldt for andre og du vil opleve hvor stærkt og rørende det er at blive genkendt, forstået og rummet af kvinder, som har det lige præcis lige som dig (også selvom de måske er et helt andet sted i deres liv).

Sådan her sagde Rikke om forløbet i den sidste gruppe:
“Jeg vidste godt, at livet ikke altid er en dans på roser, men jeg er blevet mere bevidst om, hvor meget fællesskab og fællesskabsfølelsen betyder for mig. Jeg kan – og har altid kunnet – være alene. Jeg har det fint i mit eget selskab, men det er vigtigt for mig, at jeg har nogen at dele basisfællesskabet med. Et sted hvor der er plads til rummelighed, men samtidig et sted, hvor man er der for hinanden, står sammen og hjælper hinanden. Et sted, hvor jeg føler mig ”forkælet”, anerkendt og imødekommet. Min forventning til andre på den konto er dog samtidig min udfordring og min akilleshæl. Men i gruppen har jeg lært, hvor vigtigt det er for mig”                              

Rikke 42 år

Så netop fordi du er et privatmenneske og kun deler det mest private om dig selv med din mand/kæreste eller ikke med nogen overhovedet eller hvis du har det ligesom Rikke og måske endda tænker at det da er en falliterklæring at sidder der med seks vildt fremmede kvinder og dele ud af sine største svagheder, så er Alene i parterapi noget for dig. For du vil nemlig opdage at lige præcis det der med at dele ud af det du bakser med og synes er sværest, det er det som skal til, for at du kan lære at gøre noget andet.

Det her får du
· seks kvinder som er dine omsorgfulde vidner på dit liv i seks måneder
· større forståelse for hvem du er og hvordan det påvirker dit liv
· værktøjer til at blive bedre til at håndtere konflikter og få en bedre    kommunikation
· masser af viden om parforhold og kærlighed og hvad der skal til, for at det ikke er så kompliceret og smertefuldt.
· hver gang har et nyt spændende emne, som kan gøre dig klogere på dig.

Der er stadig pladser tilbage i forløbet som starter i efteråret 2017, – en af dem kan blive din lige HER.

Læs også: Hvor sparsommelig er du og hvorfor?

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.