Alle mænd er nogle svin og alle kvinder er nogle svigefulde kællinger.

Det er det letteste i hele verden. At pege fingre. At tænke at I ikke passer sammen. At han jo åbenlyst ikke kan gøre dig lykkelig. At hun ikke giver dig det, du har brug for, hun er jo sur hele tiden. At han ikke deltager nok i familien og du mister respekten for ham. At I nok er vokset fra hinanden. At ham der du datede nok alligevel ikke var liiiige noget for dig… Udfyld selv.

For let’s face it: Det er ikke altid sjovt at skulle kigge på sig selv, sine mønstre og tage ansvar for det du selv bidrager med af dårligdomme i dit forhold. Eller det forhold du ønsker dig, men som ikke rigtig lykkes. Næh, så hellere være hellig og remse alle dine fortræffeligheder op inde i hovedet.

Problemet er jo bare, at du bliver hængende i det samme dynd. At du ikke kommer videre. Ikke forandrer dig og jer. At du sidder der med dit på det tørre og i bund og grund er dybt afhængig af at din partner ændrer sig, så du kan blive lykkelig.
Du er dybt afhængig af at finde den helt rigtige mand, som kan opfylde dine drømme.

Du kan godt selv høre det ikke?

DU ER AFHÆNGIG.

Ikke så fedt vel? Du giver magten over din lykke og dit velbefindende til en anden. Og sætter dig så og venter på at han eller hun opfylder dine inderste ønsker og behov og respekterer dine grænser.

Når du så har givet magten over din lykke til en anden og han eller hun ikke leverer, så bliver du vred. Meget vred. Så trækker du dig, er utro, bebrejder, skælder ud, ignorerer eller forlader.

Og håber at den næste kan levere varen. Behøver jeg svare på hvor stor sandsynligheden er for at det lykkes anden eller tredje eller fjerde gang?

Der findes en anden vej. En vej hvor du tager magten over dit liv og din lykke tilbage. Hjem til dig, hvor du reelt kan gøre en forskel. Skabe en forandring og en forbedring.

Så det ikke bliver så vigtigt hvad din elskede skal yde. Du kan holde af ham eller hende ligesom de er og ikke for, hvad de skal levere til dig i den der handel, som nogen kalder kærlighed.

Det er lige præcis det mine klienter arbejder med, når de sidder i stolene i min praksis.

I singlegruppeforløbet Derfor er du stadig single skal vi blandt andet arbejde med følelsesmæssig afhængighed. Vi skal arbejde med hvorfor det ikke er så vigtigt hvem du forelsker dig i. Vi skal arbejde med hvorfor det er meget vigtigere at kigge på dig selv end på din fremtidige partner. Hvad du bringer med dig i din historie, som gør kærligheden svær og hvilket billede du har af kærligheden fra din far og mor.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.