Skal vi hænge ud på Insta?

Først skal du have et tak for at du læser med her i mine nyhedsbreve. Det er jeg glad og taknemmelig for og jeg håber virkelig at du oplever at du får værdi. At du bliver klogere på dig og på kærligheden. Det er min fornemmeste opgave og jeg håber, du synes, jeg lykkes.

Har du forslag, kritik eller gode ideer, så kan du skrive til mig HER.

Og nyhedsbrevet kan noget og tak for det. Sociale medier kan noget ganske andet og derfor har jeg lyst til at invitere dig med over på min Instagramside, hvor du kan få lidt mere hands on i øjebliksbilleder af, hvad jeg går og laver og dermed, hvad der kunne være interessant for dig. Måske skrive jeg blot et citat eller andet, som kan inspirere dig og din dag. Måske kan du deltage i en konkurrence og vinde en bog eller en plads på en workshop. Der sker ting og sager, som du ikke får del i her.

Jeg deler fotos fra mine forløb Alene i parterapi (der er en enkelt plads tilbage på forløbet, som starter 9. marts) og jeg kommer til Århus og laver en weekendworkshop af Alene i parterapi og den kan du skaffe dig en plads til HER.

Jeg deler også anonymiserede fotos fra MAND – stå ved dig selv HER (der er en enkelt plads tilbage på det forløb som starter 20. februar) og fra min hverdag som parterapeut, mine tanker om kærlighed og kildevand og om når parforholdet er mere lort end lagkage, som en klient sagde forleden.

Jeg tør næsten lægge hovedet på bloggen, at du vil få noget med dig, hvis vi ses på Instagram.

Så altså kom med, kom med, du kan finde mig HER.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.