Knivskarp praktikant søges

Søges: Knivskarp praktikant til skriftelig kommunikation, SoMe strategi og onlineprodukter
Parterapeut, foredragsholder og forfatter Katrine Axholm søger praktikant til en kortere eller længere praktikperiode (kan aftales individuelt. Der tages udgangspunkt i de gældende regler på Uni og CBS). Jeg søger en dygtig og stærk kommunikativ praktikant, som kan hjælpe mig med at organisere mere end 700 blogindlæg, udformning af e-bøger, free-bees og online produkter og mailstrategi indenfor selvudvikling, psykologi og parterapi.
Du skal have interesse i mit fag, men det er ikke et must, at du har viden på området. Jeg har brug for hjælp til omskrivning, oprydning og nyudvikling af produkter i min forretning. Du får mulighed for at få et grundigt indblik i en velfungerende solo-selvstændig virksomhed, med 14 års erfaring. Du kommer til at arbejde selvstændigt og får mulighed for at komme med masser af idéer og bruge din viden inden for skriftelig kommunikation, SoMe strategi, e-mailmarkedsføring, onlineprodukter mv.
Du kan arbejde hjemmefra og det er vigtigere for mig at du brænder for projektet og synes det er sjovt at levere resultater, end hvor mange timer du lægger om dagen og hvornår. Jeg tænker vi bruger nogle dage sammen til en start og når du er i gang, så afholder vi et par ugentlige telefonmøder efter behov.
Min forretning består af individuelle- og parterapier. Gruppeforløb for både mænd og kvinder. Jeg har en fast artikel hver tredje uge i Alt for damerne og udkommer med min fjerde bog i begyndelsen af 2021. Jeg afholder foredrag og laver af og til radio og TV og er fast ekspert hos Berlingske Tidende. Du får måske mulighed for at deltage i en ny TV produktion inden længe.
Du kan læse meget mere om mig på axholm.com og kontakte mig på katrine@axholm.com for yderligere spørgsmål. Start: snarest muligt.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.