Morten ville lære at gøre noget nyt og bedre

I dag kan du møde Morten i videoen herunder👇 Hvis du synes han hvisker på videoen er det fordi hans søn er ved at falde i søvn i værelset ved siden af og Morten synes ikke, at han skulle høre, hvad hans far havde gang i med et forløb for mænd.

Morten meldte sig til MAND – stå ved dig selv! fordi han havde været gennem to skilsmisser og så et mønster i sin relation til kvinder, som han ville bryde. Det sidste jeg hørte fra Morten var, at han lever i et forhold med dit, mit og vores barn og at han og de stadig øver sig med kærligheden.

For sådan er det med parforholdet og med livet. Vi kan ikke gå i terapi eller til psykolog eller i coaching og løse alle vores problemer – og så er de fikset for resten af vores liv. Al udvikling er en proces, hvor vi lærer vores historie at kende og det vi har lært om kærligheden, familien og parforholdet. Det skal vi huske, forstå og mærke, for at kunne begynde at gøre noget andet og bedre end det, som ligger som en automatreaktion i os.

Det vi lærer som børn og gennem livet ligger meget dybt i os. Hvis vi eksempelvis ikke har lært at sætte ord på vores følelser, hvis vi lærer at trække os, når vi føler os utilstrækkelige, hvis vi ikke er gode til at mærke os selv, så skal vi bruge indsigt, opmærksomhed og øvelse på at lære at gøre noget andet end det, som umiddelbart falder os mest naturligt. Hvis vi har lært at angreb eller kulde er det bedste forsvar, hvis vi har lært aldrig at give os hen og stole på nogen, så bliver det svært at lykkes med kærligheden og så har vi brug for hjælp til at komme videre.

Vi skal selvfølgelig ikke bakse med de samme udfordringer år efter år, for vi forbedrer os og lærer at holde mere af os selv, ændrer vores perspektiver og dermed leve mere i overnesstemmelse med hvem vi er og dermed får vi det bedre med vores relationer og i vores liv.

Noget af den feedback jeg får fra deltagerne både fra MAND – stå ved dig selv!og for kvinder Alene i parterapi er, at det at lytte til de andres historier, gør dem klogere på sig selv. Fordi mange tror at det kun er mig, som bakser med det her. Der er ikke nogen, som har det som mig. Når de så er i et fællesskab, hvor  de får tid til at reflektere over, hvad de har med sig i deres historie, når de lytter til de andres refleksioner og beskrivelser af det liv, de har levet, så føler de sig mindre alene og mere genkendt. Og så begynder forandringen.

Jo mere vi føler os set og forstået af andre, jo mere begynder vi også at holde af os selv. Så det at være i en lille gruppe med en høj grad af tryghed, med tid til refleksion og til at forstå sig selv og kærligheden bedre, er allerede helende i sig selv.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med de næste forløb og det skal være mig en fornøjelse at følges med dig et stykke af vejen mod mere selvkærlighed og mere kærlighed i dine relationer.

Praktisk:
Vi mødes en gang om måneden på en hverdags aften fra klokken 17-20. Fem gang i alt fra januar til maj og fra august til december. Hver gang har sit eget emne, som vi arbejder med og reflekterer over. Der vil både være tid til at fylde med det, som optager dig i dit liv, til at lytte til de andre fortælle og til at trække på mine 15 års erfaring med klienter i min praksis. Pris: 6.495 kr. som kan betales over to gange.

Du kan læse mere om forløbet for kvinder Alene i parterapi og købe en af de sidste to pladser HER.

Du kan læse om forløbet for mænd MAND – stå ved dig selv! og købe en af de sidste to pladser HER.

Jeg vil glæde mig til at møde dig og gøre dig klogere på kærligheden.

Bedste hilsner Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.