Jeg vil hellere brække armen end gå i gruppeterapi

Det her er Thomas. Han har deltaget i mit udviklingsforløb for mænd MAND – stå ved dig selv!

Inden han meldte sig til forløbet gik han i terapi hos mig og han havde derfor ret meget tillid til mig, som han også beskriver i videoen herunder.Alligevel havde han sine betænkeligheder med at melde sig til en mandegruppe, for Thomas er en privat mand. Han var ikke vant til eller særligt trænet i at dele ud af sig selv til andre. Han havde også en forestilling om, hvad det var for mænd, som melder sig til den slags.

Som han beskriver i videoen, har han været grænseoverskridende at melde sig og han var meget spændt, da vi mødtes første gang i gruppen.

Til gengæld blev Thomas så glad for samtalerne med de andre mænd. Så taknemmelig for de indsigter han fik i sig selv og sine mønstre, at han fortsatte med at mødes med de andre mænd i gruppen efter forløbet – og stadig har kontakt med dem.Efterfølgende har Thomas truffet et vigtigt valg i forbindelse med sin karriere og han er også anderledes i sit kærlighedsliv, end han før har været og er på alle måder glad for sig selv og sit liv. Han høster frugterne af det store personlige arbejde, han har lavet.Hvis du er mand (eller kvinde for den sags skyld, for så er forløbet Alene i parterapi måske noget for dig) og er


· stoppet op i livet og er nysgerrig på dig selv og dine relationer


· træt af at begå de samme fejl 


· optaget af at være den bedste kæreste, mand og far


· nysgerrig på dit indre liv 


· er blevet skilt, i tvivl om kærligheden til din kone eller måske er blevet fyret og har brug for hjælp til at mærke efter, hvilken vej du nu skal gåSå er det her forløb med stor sandsynlighed noget for dig. Hvem er med?
De mænd som melder sig til forløbet har gode jobs, børn og på alle måder et velfungerende liv. Men der er noget de mangler, noget de gerne vil lære at gøre anderledes. Noget de er nysgerrige på at blive bedre til. Det er mænd som tager sig selv alvorligt og som vil udfordres og blive bedre til at leve et liv med relationer, hvor de har det godt og hvor de samtidig kan være til stede for dem de elsker.Da jeg i torsdags afsluttede den gruppe på otte mand, som har været i forløbet hen over efteråret sagde flere af dem samstemmende: Det er fint nok alt det du siger om gruppen, men det at høre mænd, som har deltaget, fortælle om, hvad de har fået ud af det, det gjorde udsalget for mig, da jeg meldte mig til.

Andres beretninger er de stærkeste.
Og jeg ved selvfølgelig godt at det er sådan. Jeg kan som sælge-Helge fortælle op og ned ad døre og stolper om, hvad du kan få ud af at være med, men det er de andre mænds testemonials, som vægter tungest og sådan må det være. Op mod 100 mand har efterhånden været gennem forløbet og det siger ikke så lidt.

Jeg håber, du har glæde af at se med i de små videoer, du kan se her. Og i øvrigt er den feedback jeg får mest af fra grupperne, at det er samværet med og spejlingen i de andre mænd, som flytter mest i forløbet.Det her arbejder vi med i forløbet og hey, selvom du ikke skal være med i gruppen, så kan du jo allerede nu gøre dig nogle overvejelser om emnerne og få gang i processen med at blive klogere på dig:


· hvad har du lært om at kærlighed af din fars og mors forhold?


· i hvilke situationer bliver du påvirket af din partners humør? Halvdelen af de otte pladser på både MAND – stå ved dig selv! og Alene i parterapi er solgt, men du kan stadig nå at være med.

Vi starter i januar og prisen er 6.995 kr. som du selvfølgelig kan betale over flere gange. Vi mødes fem gange tre timer på hverdage fra klokken 17-20 i Holte, nord for Kbh. Skriv til mig HER med spørgsmål og andet.

Jeg glæder mig rigtig meget til januar.

Kærlig hilsen Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.