Nyt radioprogram: Parterapi i Radio4

Fra midten af august 2024 går jeg i luften med mit eget radioprogram på Radio4. Jeg skal lave parterapi for åben mikrofon og du kan lytte med hjemme fra din stue og få et indblik i hvad andre par bakser med i deres forhold.

Du vil opleve at du ikke er alene, at vi alle har noget, vi synes er svært og at I kommer tættere på hinanden, når I viser jeres sårbarhed.

Det er den eneste vej til kærlighed og nærhed. I kan allerede nu melde jer til programmet og få en times parterapi med mig, som efterfølgende bliver sendt i radioen.

Skriv mig en mail HER og hør mere eller meld jer til. I bliver garanteret klogere på kærligheden og I vil med jeres deltagelse inspirere andre til at blive klogere på deres. Jeg skal nok passe godt på jer. Det bliver stærkt, rørende og transformerende.

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.