Glædelig eftersommer

Kære læser.

Så er jeg tilbage efter en skøn ferie i det Sydspanske og fyldt op med god energi og masser af inspiration og gode sager til dig, om mit til enhver tid yndlingsemne: parforholdet.

Ud over at slappe af har min mand og jeg også påbegyndt en større ombygning af vores hus, som ahem langt fra er færdig. Så gang i mig og mit efterår og det skal du have glæde af.

Du vil bla. få mulighed for at komme til foredrag om Dit fantastiske parforhold enten i København eller Århus, deltage i en workshop over 5 aftener, kun for kvinder om parforhold, en worskhop for singlekvinder, en kærlighedsweekend med langtidseffekt for dig og din elskede på Helenekilde Badehotel og en en-dags workshop for kvinder om det skønne parforhold.

Vil du allerede vide mere, så kan du kontakte mig hér

Om ikke andet så ses vi her på bloggen. Vel mødt!

Kærligst Katrine Axholm

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.