Sæt ham fri!

Jeg har en super lækker singleveninde, som flere gange har beskrevet for mig, at det kan blive vældig anstrengende for hende at gå til fest, fordi andre kvinder er bange for, at hun snupper deres mand. Jeg har selv oplevet at et vennepar slog hånden af os, fordi konen mente jeg var ude efter hendes mand. Vi lader den lige stå et øjeblik…

I disse julefrokost tider, får jeg lyst til at mane til besindelse. Det er nemlig sådan at jo mere du vil kontrollere, jo mere du er jaloux og overvågende, jo mere vil den fangne fugl få lyst til at flyve sin vej. På den måde kan du selv bidrage til at det, som du frygter aller mest, kommer til at ske.

Det er blindt at tro, at vi går gennem livet uden at blive tiltrukket, fascineret af og forelsket i andre end ham eller hende vi er gift med. Jo mere du og I kan acceptere at det er sådan det er, jo bedre kan I håndtere det. Nej det er måske ikke i orden at knalde uden om hjemme hos jer, men det er super vigtigt at I kan tale om, at I kunne få lyst til det. Ellers måske bare møde et menneske som du har lyst til at være intim med følelsesmæssigt. En ting som jo også traditionelt hører parforholdet til. Tal om hvad er ok, hvad er ikke mellem jer. Hvad gør I hvis det sker? Har I brug for at vide, hvis den anden har “lavet noget” eller vil du hellere være fri?

Hvis ikke vi anerkender at den eneste ene ikke findes, så bliver det overordenligt svært at være menneske og at håndtere virkeligheden, når den så kommer buldrende til en julefrokost eller et andet sted fra.

Så svesken på disken. Vis hvem du er og bliv hørt. Begrænsninger kvæler kærligheden. Jalousi driver jer væk fra hinanden. Jo mere I tør være dem I er, med alt hvad I er, jo mere vil kærligheden mellem jer kunne blomstre.

Held og lykke med det.

Kærlig hilsen Katrine

Læs også: Brevkasse: Er min mand mig utro? 

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.